Torsdag - Kärlek & Sex

HA! Centrum i mitt liv eller, jävla mähä! Alla vet vad som är centrum i mitt liv! Och det är mat! Den platsen kommer ingen ta.
Sandra må vara nöjet i mitt liv just nu, dvs till ungefär i morgon. Sen är hon nergrävd bland alla andra jag har skrattat åt en längre tid. :)


Men på tal om dagens ämne, min kärlek kom hem idag. A night at the ruxbury! :D HIHI!

Torsdag - Kärlek & Sex

Idag ska jag berätta en liten historia som utspelar sig i nutid. :)


I fredas lade jag upp en bild på Bilddagboken och undrade varför mitt ex Nicklas nya "brud" alltid var inne och kollade. Nu pratar vi inte någon enstaka gång, utan flera gånger varje dag. Sådant tröttnar man på eftersom hon bara är där för att jag var tillsammans med Nicklas. Så jag tröttnade och la upp bilden, svor lite grann och hon slutade kolla.
Yes! tänkte jag och log rejält. Men sen i måndags efter att jag varit på Bomstad och badat såg vi varann på Bergvik (mataffär för er som ej vet) och då var hon inne och kommenterade bilden.
Då är frågan, om vi inte setts den dagen, hade hon då kommenterat bilden? Jag och Sandra inledde då en konversation, hon skrev i vartannat meddelande att hon inte brydde sig. Nejnej, inte alls, bryr man sig inte skriver man inte. Hon förstod även varför jag hatar henne så jävla mycket, rätt kul faktiskt, för jag hatar henne inte, kära nån, hon är fjortis, det är bara kul att skratta åt. Sen påstod hon att jag bara var svartsjuk för att hon umgås med Nicklas, yeah right! Jag gjorde ju bara slut för att jag inte var kär längre så jag bryr mig faktiskt inte om vem han umgås, hånglar eller ligger med. Sandra tog dock bort alla inläggen som jag skrev, tyvärr. Men ni är välkomna att läsa hennes patetiska inlägg i min gästbok på Bilddagboken.

Och så sedan i natt ringde det till mig, det var Nicklas. Jaha, tänkte jag. Det tog hela flera dagar innan han ringde. Jag blev lite paff men vafan, jag väntade på samtalet.
Han var självklart arg, för jag var ju dum, självklart jag och inte Sandra. Han klagade även på att jag bevakade hans ex under tiden vi var tillsammans, men det var ju faktiskt för att hon i fråga ville ha Nicklas tillbaka och det var bara kul att läsa alla meningslösa saker hon skrev, detta kallas skadeglädje. Sen att jag besökt Ronja, ett annat av Nicklas ex hade med att de var i Grebbestad tillsammans och jag kollade hennes bilder. Sen kanske jag har droppat in där någongång efter rent allmänt. Så jag vet inte riktigt vart han ville komma med detta.
Kanske lite svårt att fatta vad jag menar, men alltså, Nicklas argument var att jag kollade in hans ex, så nu har ju Sandra all rätt att vara inne på min flera gånger samma dag.
Menmen, Nicklas önskade mig iaf ett bra liv.


Onsdag - Musik

Jag måste bara beklaga mig över Karlstadsgruppen Kick, deras låt är så sjukt jävla dålig och kommer det mer låtar av dem så kommer jag skämmas ihjäl över att vi är från samma stad och att de gått på samma skola som folk jag känner.

HUR FAN KAN FOLK FINNA DEN BRA?!

Onsdag - Musik

I söndags när jag var på stan med pinglan Lina införskaffade jag mig två nya skivor. :) En Hanson och en Five. :)

Yes, jag är kvar i det underbara 90talet och kommer aldrig lämna det. Folk må tycka jag är löjlig eller pinsam, men ej! Jag har bara andra värderingar om vad bra musik är. :)

Tisdag - Film & Tv

Idag var det Big Shots på tvn. Ett av mina nya favoritprpogram.
En riktig jävla tjejserie faktiskt. ;)

Tisdag - Film & Tv

Yes, idag ska jag skriva lite om min man - Quentin Tarantino.

Om denna man inte är ett geni slash typ gud så vet jag inte vad. Så sjukt underbara filmer så det finns inget.

Pulpan ligger alltid på topp - vet du en bättre film så säg det nu!

Ojoj, nu blev jag sugen på att se pulpan igen, fastän jag såg den i lördags. :O Hihi! :D

Måndag - Ätbart & Drickbart

Yes, måndagar går åt det goda i livet! :D Mat och dryck!

Idag lagar mamma min favoriträtt, krovstroganof och makaroner! :D Blir du min man kommer du få smaka du också. :)

Söndag

Orken att duscha!

Vart fan tar den vägen när man vill tvätta sig ren? Hjärnan kanske vill att man ska lukta så illa att man slipper sällskap?
Bara för att slippa vara social? Ojoj! Så mycket funderingar över minsta lilla grej.
Man borde ju egentligen lätt kunna ta tjuren i hornen när det gäller en sådan här sak, att sluta lukta ren dret. Men ej! Ingen ork finns någonstans! Jävla sjukt faktiskt!

Men nu ska jag faktiskt gå och duscha och sluta lukta Klas/fylla/fett/svett. Yes! Det var ett tag sedan, jag är äcklig och stolt!


Puss på dig fucker!

Lördag - Vänner

Yes, idag är jag med en bra vän, en som inte ljuger. :D
Vi ser på film och äter så mycket fett så vi mår illa, senare kommer en annan vän. :)


PUSS!

Lördag - Vänner

Vänner, vänner, vänner - jävligt bra att ha!


Jag hade en bra vän en gång, men allt hon sa var lögn så vi dumpade henne i en lergrop. Hennes beteende är precis likadant nu som då. Förstod hon inte hinten liksom? Ingen gillar den som ljuger.


Fredag - Fest!

Ikväll bär det av ner till hamnen, Karlstad har hamnfestival igen. :) Hade varit underbart om man plockade bort alla barnfamiljer, 14-16åringar, fula personer och äldre. Fyfan var livat de hade varit! :D

Menmen, man får väl nöja sig med att det finns en hel drös läckra pojkar samlade, alla singlars dröm. Hoho!

Nu ska jag göra mig sjukt läcker, ragga på massa människr. Ha en mysig kväll!

Fredag - Fest!

Yes, sir! Mer party åt folken.

Varför gör alkoholen livet roligare?
Är det för att den slår ut allt för oss? För att vi helt plötsligt inte bryr oss längre?
Men blir helt tom på tankar och omdömme, är det så vi vill ha det?

Jag dricker, men det är för att inte vara blyg, jag är rätt blyg faktiskt. Iaf på ett sätt. Men alkoholen hjälper jävligt bra mot sådant, dock inte längre än till man somnat och man märker att man inte ens är hemma. Är det så vi vill ha det?

Se bara på dagens ungdom, nu menar jag 14-16åringar. Den konsumtionen de har för alkohol är kopiös. När jag var 14 år gammal smygsmakade jag på pappas öl, det var allt. Då hade jag inte de behovet av att vara full. Jag och mina kompisar kunde hänga i stan en hel fredagskväll utan att vara fulla, men jävligt glada. Varför kan det inte vara likadant nu?

Torsdag - Kärlek & Sex

Jag kom att tänka på en sak, det var en dokumentär på 5an igår om homsexuella som kom ut i England medan det var förbjudet. Till vilken nytta gjorde man det?

När det var alkoholförbjud i Sverige söp man i smyg. Kunde inte de homosexuella också göra det i smyg, eller var de för stolta redan då?

Torsdag - Kärlek & Sex

Detta är ett ämne som nog aldrig kommer sluta vara aktuellt, så bli inte förvånade om det kommer tillbaka här i min kära blogg.


Ämnen för i morgon är fest. Dvs, vart man festar, med vilka, drycker och allt där till. ^^

Håll er uppdaterade!

Torsdag - Kärlek & Sex

Som redan läst, dagens ämne är pride.

Aja, visserligen kanske man bör låta dem ha sin jävla parad och sina jävla regnbågsfärgade band och låta dem vara så jävla stolta!
Men kom förhelvete inte och säg att det ska vara så jävla synd om er! Det må vara tragiskt när en homosexuell blir mördad för att vara homosexuell.


Och alla ni jävla bipersoner, det är ingen innegrej att vara bi, jag lovar er. Och alla ni tjejer som är bi, varför har ni alltid pojkvän? Vill ni låtsas vara bi eller menar ni det verkligen? Shit! Väx upp för fan!

Torsdag - Kärlek & Sex

Yes, varje torsdag kommer handla om kärlek och sex. Antingen båda eller bara det ena. Lite beronde på vad som hänt under veckan som gått.



Proud to be pride


Javisst, skitbra att ni är stolta över att vara annorlunda som de flesta skulle säga det. Men vad har ni att vara stolta över? Att ni törs stå upp mot den så kallade "normen" ? Jag tror faktiskt att hbtpersoner skulle bli betydligt mer accepterade om hela grejen inte var så sjukt jävla uppblåst.
Självklart kollar man underligt på saker som skiljer sig från det "normala". Folk med järnrör i ansiktet, folk med brännskador och homosexuella par. Men varför är det bara ni som ska vara så jävla stolta? :O
En totalt sönderbränd är ju sjukt modig när han bara lämnar sitt hem och vågar visa upp sig. Får de en egen parad och massa fina färger? Nej! Varför ska det vara så? Vad har ni gjort för världen? Visst, jag vill också få det jämnställd mellan olika sexuella läggningar eftersom i vissa länder dödas man för att vara homosexuell. Men jag kan lova, en parad med regnbågens färger löser inte världsproblemen. 

Och få nu inte för et att jag har något emot hbtpersoner, för det har jag verkligen inte. Men jag förstår inte vitsen med att göra hela grejen så stor? Okej, du är bög. Det räcker där. Du är inte så jävla speciell som du tror!  

RSS 2.0