It´s On!

Eller nej, det är det faktiskt inte. Jag är så sjukt usel och trött på mig själv.
Jag har dyngmycket skolarbete som jag verkligen borde göra men som jag inte tar tag i. Istället gör jag bara en massa annat. I detta fall, inte så jättelivsavgörande. Men ändå sjukt trevligt.

I morgon har jag en uppgift som ska in. Jag har ett worddokument uppe, jag har skrivit mitt namn och kursens namn. Det är allt.

Har även en retur att skicka in tills på torsdag, två VFU-uppgifter som jag borde ha gjort i typ mars-april, fixa med ett tal som ska hållas den 30e maj, plugga på omtentan som är 31 maj.

Så, får ni inte tag på mig under dessa närmaste dagar/veckor så är det därför.

Juste, jag åker även till sthlm i helgen för jobb.


Nu ska jag typ självdö, äta något och försöka göra mer än att stirra på word.


PUSS!


What Do U Got

Hejhej!
För ovanligthetens skull sitter jag här och äter ostbågar och lyssnar på musik.
Jag har precis tagit itu med en av mina restuppgifter och bör snarast sätta igång med några till. Sommarlovet är snart här och jag bör därför göra klart allt.

På lördag åker jag neråt till Ytterby för att vara exakt. Där bor min faster som fyller 50 år idag! Så grattis till Maria! På lördag vankas då party där nere och det ska bli kul att träffa dem igen! Var galet längesen nu.


Juste, jag har också spenderat morgon med att städa och oj vad jag har städat! Jag är riktigt stolt över mig själv!



PUSS!


Spit It Your Face

Tjänna bloggän!
Idag köpte jag nya nagellack och ett är så galet läckert!
Jag borde nästan ta kort på det! Gör det kanske senare! Nu orkar jag inte då jag sitter så otroligt perfekt på stolen =)

Nu är det åter igen helg och i morgon ska jag åka till Örebro för lite travjobb så ikväll blir det lugnt!


Äh, jag hade inte så mycket att säga =(


PUSS!


Better Luck Next Time

Måste bara berätta en sådan otroligt rolig sak som hände i måndags!

Pappa skulle köra iväg min bror till mamma och jag passade på att åka med då jag skulle ämta ett brev. Medan de andra packar in i bilen sätter jag mig i framsätet och väntar på att vi ska åka. Pappa hänger på Davids cykel där bak och sätter sig i bilen. Varpå min bror sedan sätter sig där bak.
Pappa frågar: Har du med dig allt?
Både jag och pappa antar att David säger ja och börjar åka iväg. När vi sedan ska sväng ut från gatan och ut på vägen så märker vi att bakdörren är öppen och att David inte sitter i bilen. Jag började skratta redan då. Pappa backade en bit och där ser vi David komma, med ett inte så glatt ansikte. Tydligen hade han bett pappa att vänta, vilket han då inte hört.
Ojoj! Helvete vad jag skrattade!



PUSS!


Space Invaders

Här sitter jag med mitt bäbislena ansikte, nyäten och lyssnar på en av mina favoritlåtar; Aerosmith - I don´t want to miss a thing.

Kvällens känns med andra ord helt okej! Jag har lämnat in en uppgift och har nu en mindre att ta itu med. Jag har köpt mig ett par nya brills, med orange färg, jättefina. Kunde visserligen varit bättre om min äckliga slemmiga hosta inte fanns, men man ska inte begära för mycket.


Jag vet att det åter igen har gått ett tag sedan jag uppdaterade sist, men jag har haft fullt upp med grammatikplugg och tji fick jag, för tentan gick käpprätt åt helvete!
Men jag får en ny chans i slutet av maj så det är snart dags att börja plugga på nytt.


Annars började en ny kurs idag, textanalys, vilket låter helt okej då jag gillar att skriva. Kanske inte att analysera det som skrivits, men ändå =) Det är iaf sista 'delkursen' denna termin och om inte allt för många veckor är det äntligen dags för sommarlov. SÅ JAG LÄNGTAR!


PUSS!


RSS 2.0